Τι είναι το ΣΠ12I;


Είναι το καλλιτεχνικό σπίτι της οικογένειας του «Ασσόδυο», γεννημένο από την ανάγκη μας να συναντηθεί το ψηφιακό με το σωματικό. Πρόκειται για ένα διακριτικό χώρο στο Μεταξουργείο, που φιλοδοξούμε να τον κάνουμε και διακριτό με τις προτάσεις οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνονται.

Το ΣΠ12Ι είναι ανοιχτό σε όλους και όλες, βρισκόμενο διαρκώς σε μια κατάσταση ανοιχτού καλέσματος (open call 2020) επιθυμώντας να ακούσει τις προτάσεις σας για ποιοτικές εκδηλώσεις κάθε τύπου, που δεν αφορούν τη μαζική κουλτούρα (talk@1-2.gr). Προβλέπεται επίσης φιλοξενία σε ομάδες που έχουν μια περιστασιακή ανάγκη στέγασης (πρόβες, κλπ).

Ο χώρος θα κρατιέται στη ζωή με το κουτί προαιρετικής συνεισφοράς και όλες οι εκδηλώσεις του (εκτός των εκθέσεων και περφόρμανς) θα γίνονται αποκλειστικά με κρατήσεις θέσεων για περίπου 32 ανθρώπους κάθε φορά, όπως το υποδηλώνει και η διεύθυνσή μας (Κων. Παλαιολόγου 32 – πλατεία αγίου Παύλου).

 

28.9.2019


Στην τελευταία προβολή του ντοκιμαντέρ που αφορούσε τον Ηλία Λάγιο δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε τον συγκεκριμένο αριθμό (μας συγχωρείτε αν ήταν λίγο ασφυκτικά) μα ευελπιστούμε στο μέλλον να σταθούμε πιο συνεπείς.

Καλή αντάμωση
1-2

,

 


.

 

Προσεχώς:

.

«Τα σκίτσα του συρμού»
Μια έκθεση που ζωντανεύει τον νεκρό χρόνο

του Δημήτρη Καννά

8-12 Οκτώβρη 2019

Ο Δημήτρης Καννάς γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε στην ΑΣΚΤ. Ζωγραφικά έργα του έχουν φιλοξενηθεί σε ομαδικές εκθέσεις. Τα «Σκίτσα του Συρμού» είναι η πρώτη του ατομική.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πλατφόρμα μάχης για την επανοικειοποίηση του ρεμβασμού.