22.04.24

 

 

ΞΟΡΚΙ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΕΚΤΟ
εικόνα-κείμενο: Κ. Π.

 


 

Πλανήτης Γη.
Έτος 24μ.Κ (μετά Κορονοϊό) – 2044 Παλιό Ημερολόγιο.

Η παγκόσμια τηλεόραση προβάλλει την ταινία κινεζο-ελληνικής παραγωγής ‘COVID-19: Η επιστροφή’. Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε Τρίτη Παγκόσμια Δύναμη με πρόσχημα την εκπληκτική διαχείριση της κρίσης του ιού στο Παλιό Έτος 2020.
Μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών και της ανάδειξης της Κίνας ως αδιαμφισβήτητου Παγκόσμιου Ηγέτη, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κηρύξει εδώ και 24 χρόνια την Αμερική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και συνεχίζει να βρίσκεται στην εξουσία, ενώ όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχει γεράσει ούτε μια μέρα.

Στην Ελλάδα όπως ακριβώς και στον υπόλοιπο πλανήτη, το 80% του πληθυσμού ζει στη σκιά, δηλαδή σε κατάσταση μόνιμης ανεργίας και φυλάσσεται έξω από φράχτες φυλασσόμενους από ειδικά εκπαιδευμένες στρατιωτικές δυνάμεις.

Η ταινία προβάλλεται σε ειδική ζώνη στις 03:15 παγκόσμια ώρα και ο διάλογος ακολουθεί ατόφιος όπως προβλήθηκε:

(Η σκηνή αποτελεί flashback από το πρώτο ξέσπασμα του ιού το 2020)

Ώρα Ελλάδος: 21:36:48
Διαμέρισμα Βύρωνα-Διαμέρισμα Κυψέλη
-Αγαπημένη μου Μάγα, ευτυχώς που βρήκα στο ίντερνετ τις συμβουλές του καταπληκτικού διδάκτορα κ. Θάνου Ασκητή και δώσαμε λύση στο πρόβλημα της απόστασης που ταλανίζει τη σχέση μας.
-Σπλατς σπλουτς.
-Οφείλω να σου ομολογήσω ότι σε νιώθω πιο απελευθερωμένη σήμερα απ ότι τις φορές που σε κρατούσα στην αγκαλιά μου.
-Σπλατς σπλουτς.
-Μωρό μου θα σου εξομολογηθώ ότι ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχεις πάρει ποτέ. Ανυπομονώ να αρθούν τα μέτρα και να βρεθείς πάλι κοντά μου.
-Σπλουτς. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω αμέσως μόλις συμβεί αυτό. Σπλ.. Πρέπει να ανανεώσω το τσιπάκι μου και ξέρεις ότι αυτό πάντα μου προκαλεί αναγούλες.. Σπλουτς.
-Δεν πειράζει μωρό μου, ας είναι καλά ο διδ(κτ)άτορας με τις συμβουλές του.

Παντοτινά δικός σου.
Κ.Π.*

-Shì de, wúlùn nǐ shuō shénme (μτφ: Ναι, ό,τι πεις). Φτου…

 

 

* ο υπεύθυνος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος

 

.

.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ